Covorase Toyota Corolla XII sedan / Hybrid tip tavita

Disponibil in stoc

603388-FG

Produs nou

Aristar -Polonia

Presuri Toyota Corolla 12 (E210) berlina /Toyota Corolla 12 Hybrid berlina stil tavita cu margini inalte, 03.2019-prezent, Aristar

Mai multe detalii

139,00 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere

Covorase tip tavita Toyota Corolla XII (Typ E210) limuzina / Toyota Corolla XII Hybrid limuzina 03.2019-prezent

Materialul covoraselor gen tavita cu margini inalte pentru Corolla / Corolla Hybrid sedan 4 usi generatia a 12-a nu este cauciuc obisnuit, ci un cauciuc artificial intarit, un polimer (reinforced thermoplastic elastomer) care combina avantajele cauciucului cu cele ale plasticului de inalta rezistenta si durabilitate. Este similar celui din care sunt produse tavitele pentru portbagaj Premium Cool Liner™, dar ceva mai gros.


Covorasele sunt de calitate foarte buna, au aspect mat, elegant, incaltamintea nu aluneca pe ele si sunt foarte usor de curatat si nu au miros.

Covorasele tip tavita produse de Aristar Polonia sunt proiectate prin scanarea 3D a podelei masinii in asa fel incat nu doar partea de jos sa respecte forma, ci si marginile inaltate sa se aseze perfect. Sunt covorasele cu cea mai exacta potrivire din industria auto (vedeti pozele).
Daca la prima vedere par neconventionale, dupa un scurt timp de folosire veti aprecia cat sunt de bune si durabile si cat de bine protejeaza podeaua.

Importator specializat: Rimi SRL Timișoara.

16 alte produse pentru modelul tau de masina:

Follow us on Facebook