Covorase Seat Leon IV tip tavita

Disponibil in stoc

603081-FG

Produs nou

Aristar -Polonia

Presuri Seat Leon 4 stil tavita cu margini inalte, 2020-prezent, Aristar

Mai multe detalii

140,90 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere

Covorase tip tavita Seat / Cupra Leon IV productie 2020-prezent

Detalii: covorasele sunt compatibile cu toate modelele de Leon (Leon Hatchback, Leon ST - Sportstourer, Leon e-Hybrid PHEV, Cupra Leon), dar NU cu cele MHEV (mild hybrid)

Covorasele tip tavita produse de Aristar Polonia sunt proiectate prin scanarea 3D a podelei masinii in asa fel incat nu doar partea de jos sa respecte forma, ci si marginile inaltate sa se aseze perfect. Sunt covorasele cu cea mai exacta potrivire.
Materialul covoraselor gen tavita cu margini inalte pentru Seat Leon 4 nu este cauciuc obisnuit, ci un cauciuc artificial intarit, un polimer (reinforced thermoplastic elastomer) care combina avantajele cauciucului cu cele ale plasticului de inalta rezistenta si durabilitate. Este similar celui din care sunt produse tavitele pentru portbagaj Premium Cool Liner™, dar ceva mai gros.  Covorasele nu au miros neplacut, sunt foarte usoare, au aspect mat, elegant, incaltamintea nu aluneca pe ele si sunt foarte usor de curatat.

Daca la prima vedere par neconventionale, dupa un scurt timp de folosire veti aprecia cat sunt de bune si durabile si cat de bine protejeaza podeaua.

Importator specializat: Rimi SRL Timișoara
cod covorase tavita Leon 4 603081 FG

16 alte produse pentru modelul tau de masina:

Follow us on Facebook