Covorase Hyundai Tucson III tip tavita (sofer+pasager)

Disponibil in stoc

653323-FG-F

Produs nou

Aristar -Polonia

Presuri Hyundai Tucson III / Tucson Hybrid stil tavita cu margini inalte, 2021-prezent, Aristar (2 locuri fata)

Mai multe detalii

93,89 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere

Covorase tip tavita Hyundai Tucson Mk.3 / Tucson Hybrid (MHEV si HEV), productie 12.2020-prezent - doar locurile din fata

Detalii: Aceste covorase sunt compatibile si cu modelele MHEV (mild Hybrid) si HEV (full hybrid), dar NU sunt compatibile cu modelul PHEV (plug-in hybrid)

Covorasele tip tavita produse de Aristar Polonia sunt proiectate prin scanarea 3D a podelei masinii in asa fel incat nu doar partea de jos sa respecte forma, ci si marginile inaltate sa se aseze perfect. Sunt covorasele cu cea mai exacta potrivire.
Materialul covoraselor gen tavita cu margini inalte pentru Hyundai Tucson nu este cauciuc obisnuit, ci un cauciuc artificial intarit, un polimer (reinforced thermoplastic elastomer) care combina avantajele cauciucului cu cele ale plasticului de inalta rezistenta si durabilitate. Este similar celui din care sunt produse tavitele pentru portbagaj Premium Cool Liner™, dar ceva mai gros.  Covorasele nu au miros neplacut, sunt foarte usoare, au aspect mat, elegant, incaltamintea nu aluneca pe ele si sunt foarte usor de curatat.

Daca la prima vedere par neconventionale, dupa un scurt timp de folosire veti aprecia cat sunt de bune si durabile si cat de bine protejeaza podeaua.

Importator specializat: Rimi SRL Timișoara
cod covorase tavita Tucson 653323 FG-F

9 alte produse pentru modelul tau de masina:

Follow us on Facebook