Categorii

 Conditii si termeni

 
Principii generale
Site-urile www.rimi.ro, www.rimimg.ro, www.rimimg.ro/autoshop sunt proprietatea firmei SC Rimi SRL, RO1824566, J35/639/1992 din Timisoara, p-ta Axente Sever nr.20 .

Sc Rimi srl urmareste satisfactia clientului si punerea la dispozitie a produselor sale in conditii optime pentru informare si achizitionarea online.
 
Toate produsele pe care le importam sunt fabricate in Cehia, Germania si Polonia, de catre firme avizate si recunoscute international. Nu importam, nu am importat niciodata si nu vom importa produse de calitate slaba, fabricate in Asia sau pe cine-stie-unde doar de dragul de a vinde ieftin.
 
Corectitudinea informatiilor

Preturile si informatiile de pe site sunt corecte si de actualitate, relevante pentru momentul si durata existentei lor pe site. In conformitate cu legea, ne rezervam dreptul de a modifica informatiile de pe site, oricand va fi necesar si fara informare prealabila. Preturile, informatiile si ofertele aflate in acest moment pe acest site corecteaza, inlocuiesc si/sau anuleaza orice alte informatii aparute la o data anterioara pe acest site, pe alte site-uri sau sub orice alta forma.

 
Pozele de pe site sunt cele corecte, fotografii reale facute produselor respective. Exceptie fac produsele pentru care din lipsa de timp nu am reusit sa facem inca poze, iar in acel caz veti gasi o poza generica, pe care scrie clar "Imagine exemplificativa". Acea imagine o veti regasi ca imagine secundara si la produse pentru care exista poze reale, din simplul motiv ca in ea sunt descrise vizual, scurt si la obiect caracteristicile produsului.
Daca dintr-o eroare umana o poza de pe site este gresita (pusa la alt produs), va rugam sa ne atrageti atentia.

 
Toate informatiile de pe site sunt corecte, de actualitate si se refera la momentul si durata existentei lor pe site. Informatiile scrise pe site primeaza in fata oricarei informatii verbale (telefonice). Nu este si nu poate fi considerata motiv de reclamatie impresia sau parerea cum ca telefonic sau verbal ar fi fost prezentate alte informatii, contrare sau diferite de cele scrise pe site, indiferent daca se refera la trecut sau prezent.


Comenzi, plata, livrare, costuri
Va rugam sa vedeti toate informatiile pe pagina Cum comand? Cum platesc? Cum se livreaza? Alte intrebari
 
Date personale
Nu cerem si nu avem nevoie de nici un fel de informatie in afara de cele specificate clar in legislatia romana si absolut necesare pentru emiterea in conditii legale a facturii fiscale.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite DOAR in scopul prelucrarii comenzii si emiterii facturii si nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv,  niciunei terte parti in scopuri publicitare, fara acordul dumneavoastra specific, in scris.
 
Conditii de returnare
Va rugam sa vedeti toate informatiile pe pagina 10 zile garantia banilor inapoi
 
Cumpărători de bună credință / cumpărători de rea credință
Toata activitatea noastra pleaca de la prezumtia ca oricine comanda de la noi este un client de buna credinta, care realmente are nevoie de produsul respectiv si nu comanda doar pentru a se afla in treaba. Acestora noi ne adresam si facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea clienti multumiti.
Orice padure are, insa, uscaturi, adica persoane care in opinia noastra trebuie sanctionate imediat si fara exceptie.
Prin urmare, atragem atentia ca vom lua toate masurile legale impotriva celor care comanda (pe site, mail, sau telefonic) si apoi, indiferent de motiv, refuza sa receptioneze coletul.
Numele, numarul de telefon si localitatea clientului de rea credinta vor fi puse la dispozitia celorlalte firme din domeniu pentru a nu suferi aceleasi pagube.
Pentru noi, o comanda expediata si neridicata inseamna costuri de transport dublate (dus-intors) pe care le vom recupera pe cai legale de la clientul de rea credinta. De asemenea, vom cere si daune morale pentru stresul provocat angajatilor nostri de catre persoana care comanda si refuza ridicarea coletului. Toate daunele obtinute astfel se doneaza imediat, in fata instantei, catre asociatii de binefacere.
 
Drepturi rezervate ©  / Copyright
Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al proprietarului.

 

Prin efectuarea unei comenzi catre firma noastra, indiferent daca este comanda facuta pe acest site, pe mail-ul firmei noastre sau telefonic, clientul declara ca a citit, accepta si este de acord in totalitate si fara rezerve cu politica firmei noastre, cu termenii si conditiile de utilizare prezentati pe site. De asemenea, clientul declara ca este de buna credinta si ca va receptiona si achita comanda, precum si ca va inlesni (sau nu va ingreuna) livrarea comenzii de catre firma de curierat.

 

Rimi SRL Timisoara

Catalog online accesorii auto: presuri auto, covorase masina, tavite portbagaj, bandouri, etc

Drepturi rezervate S.C. RIMI SRL © Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al S.C. Rimi s.r.l.

Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor  ;  Tel ANPC : 0800 080 999


Oferte speciale

Produse noi