Categorii

Speciale

  Informatii

   Conditii si termeni

   
  Principii generale
  Site-ul www.rimi.ro este  proprietatea firmei SC Rimi SRL, RO1824566, J35/639/1992 din Timisoara, p-ta Axente Sever nr.20 .

  Sc Rimi srl urmareste satisfactia clientului si punerea la dispozitie a produselor sale in conditii optime pentru informare si achizitionarea online.
   
  Toate produsele pe care le importam sunt fabricate in Cehia, Germania si Polonia, de catre firme avizate si recunoscute international. Nu importam, nu am importat niciodata si nu vom importa produse de calitate slaba, fabricate in Asia sau pe cine-stie-unde doar de dragul de a vinde ieftin.
   
  Corectitudinea informatiilor

  Preturile si informatiile de pe site sunt corecte si de actualitate, relevante pentru momentul si durata existentei lor pe site. In conformitate cu legea, ne rezervam dreptul de a modifica informatiile de pe site, oricand va fi necesar si fara informare prealabila. Preturile, informatiile si ofertele aflate in acest moment pe acest site corecteaza, inlocuiesc si/sau anuleaza orice alte informatii aparute la o data anterioara pe acest site, pe alte site-uri sau sub orice alta forma.

   
  Pozele de pe site sunt cele corecte, fotografii reale facute produselor respective. Exceptie fac produsele pentru care din lipsa de timp nu am reusit sa facem inca poze, iar in acel caz veti gasi o poza generica, pe care scrie clar "Imagine exemplificativa". Acea imagine o veti regasi ca imagine secundara si la produse pentru care exista poze reale, din simplul motiv ca in ea sunt descrise vizual, scurt si la obiect caracteristicile produsului.
  Daca dintr-o eroare umana o poza de pe site este gresita (pusa la alt produs), va rugam sa ne atrageti atentia.

   
  Toate informatiile de pe site sunt corecte, de actualitate si se refera la momentul si durata existentei lor pe site. Informatiile scrise pe site primeaza in fata oricarei informatii verbale (telefonice). Nu este si nu poate fi considerata motiv de reclamatie impresia sau parerea cum ca telefonic sau verbal ar fi fost prezentate alte informatii, contrare sau diferite de cele scrise pe site, indiferent daca se refera la trecut sau prezent.


  Comenzi, plata, livrare, costuri
  Va rugam sa vedeti toate informatiile pe pagina Cum comand? Cum platesc? Cum se livreaza? Alte intrebari

  Date personale
  Nu cerem si nu avem nevoie de nici un fel de informatie in afara de cele specificate clar in legislatia romana si absolut necesare pentru emiterea in conditii legale a facturii fiscale si livrarea comenzii.
  Datele dumneavoastra personale vor fi folosite DOAR in scopul prelucrarii comenzii si emiterii facturii si nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv, niciunei terte parti in scopuri publicitare sau in orice alt scop.

  Ce date personale cerem si pentru ce le cerem?

  Nume si prenume (pentru emiterea facturii), adresa (pentru emiterea facturii si pentru livrare), numar de telefon (pentru a va putea contacta in vederea confirmarii comenzii, dar si absolut necesar pentru livrare), adresa de e-mail daca faceti comanda pe site sau prin e-mail (din motive evidente, inerente comunicarii electronice).

  Este obligatorie pentru client comunicarea datelor?

  Nu, desigur, dar in acel caz nu avem cum emite factura, asa ca nu avem cum onora comanda, drept urmare persoana in cauza este un potential client, nu un client.

  Comunicam datele tale personale catre alte persoane/firme?

  NU, cu trei exceptii: 1) firma de curierat care trebuie sa va aduca produsele comandate(pentru ca daca nu le-am spune cui si unde sa livreze comanda, evident ca livrarea nu s-ar putea face), 2) organelor si institutiilor statului roman, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate si 3) in eventualitatea unor litigii, catre Executori judecatoresti, birouri notariale, sau de avocati, Biroului de Credit sau unor consultanti externi care ne acorda consultanta sau ne asista in exercitarea si apararea drepturilor in instanta.

  Cat pastram datele personale ale clientului?

  Pe durata prevazuta de legislatia romana privind arhivarea facturilor.


  Conditii de returnare
  Va rugam sa vedeti toate informatiile pe pagina 10 zile garantia banilor inapoi
   
  Cumpărători de bună credință / cumpărători de rea credință
  Toata activitatea noastra pleaca de la prezumtia ca oricine comanda de la noi este un client de buna credinta, care realmente are nevoie de produsul respectiv si nu comanda doar pentru a se afla in treaba. Acestora noi ne adresam si facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea clienti multumiti.
  Orice padure are, insa, uscaturi, adica persoane care in opinia noastra trebuie sanctionate imediat si fara exceptie.
  Prin urmare, atragem atentia ca vom lua toate masurile legale impotriva celor care comanda (pe site, mail, sau telefonic) si apoi, indiferent de motiv, refuza sa receptioneze coletul.
  Pentru noi, o comanda expediata si neridicata inseamna costuri de transport dublate (dus-intors) pe care le vom recupera pe cai legale de la clientul de rea credinta. De asemenea, vom cere si daune morale pentru stresul provocat angajatilor nostri de catre persoana care comanda si refuza ridicarea coletului. Toate daunele obtinute astfel se doneaza imediat, in fata instantei, catre asociatii de binefacere.
   
  Drepturi rezervate ©  / Copyright
  Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al proprietarului.

   

  Prin efectuarea unei comenzi catre firma noastra, indiferent daca este comanda facuta pe acest site, pe mail-ul firmei noastre sau telefonic, clientul declara ca a citit, accepta si este de acord in totalitate si fara rezerve cu politica firmei noastre, cu termenii si conditiile de utilizare prezentati pe site. De asemenea, clientul declara ca este de buna credinta si ca va receptiona si achita comanda, precum si ca va inlesni (sau nu va ingreuna) livrarea comenzii de catre firma de curierat.

   

  Rimi SRL Timisoara

  Catalog online accesorii auto: presuri auto, covorase masina, tavite portbagaj, bandouri, etc

  Drepturi rezervate S.C. RIMI SRL © Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al S.C. Rimi s.r.l.

  Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor  ;  Tel ANPC : 0800 080 999


  Follow us on Facebook