Categorii

Speciale

Informatii

  

Reduceri si promotii


1. Fiind specializati doar in tavite pentru portbagaj, covorase auto si bandouri, consideram obligatia noastra sa avem totul pe stoc in permanenta. Drept urmare, daca ne comandati un produs si acesta intamplator lipseste de pe stoc, cand il primim (daca il mai doriti) aveti 10% reducere.

2. La comanda de tavita portbagaj + covorase, chiar daca nu sunt pentru aceeasi masina, aveti 5% reducere.

3. La 3 produse*** pe comanda aveti 5% reducere.

Toate reducerile de mai sus se vor regasi pe factura. Din motive tehnice, deocamdata reducerea nu este vizibila in procesul de comanda online, dar o veti putea vedea pe factura pe care o primiti.

Reducerile de mai sus nu se insumeaza. Ele se aplica preturilor de pe site.

Reducerile de mai sus nu se aplica si costului de curierat, care oricum este partial suportat de noi. Clientului i se factureaza doar 16 ron+TVA, indiferent cate produse sunt pe comanda.

*** Nu intra sub incidenta acestei reduceri (nu se insumeaza ca numar de produse) covorasele pentru tunel median, sistemele de fixare si bandourile pentru colturile barelor.

Preturile si ofertele afisate aici sunt singurele valabile si se considera corecte si de actualitate, relevante la momentul si pe durata existentei lor pe site. Aceste preturi si oferte corecteaza, inlocuiesc si/sau anuleaza orice alte informatii vechi si perimate publicate pe acest site, pe alte site-uri sau sub orice alta forma la o data anterioara.

 Follow us on Facebook