Categorii

Speciale

  Informatii

    

  Reduceri si promotii


  1. Fiind specializati doar in tavite pentru portbagaj, covorase auto si bandouri, consideram obligatia noastra sa avem totul pe stoc in permanenta. Drept urmare, daca ne comandati un produs si acesta intamplator lipseste de pe stoc, cand il primim (daca il mai doriti) aveti 10% reducere.

  2. La comanda care contine produse in valoare totala de peste 220 ron inclusiv TVA (fara cost curierat, doar produse), aveti 5% reducere.

  3. La comanda care contine produse in valoare totala de peste 350 ron inclusiv TVA (fara cost curierat, doar produse), aveti 7% reducere.

  4. La comanda care contine produse in valoare totala de peste 500 ron inclusiv TVA (fara cost curierat, doar produse), aveti 10% reducere.

  5. Pentru clientii care au cumparat de mai multe ori de la noi exista reduceri de fidelitate, acestea sunt permanente si se aloca contului dumneavoastra pentru orice comanda viitoare. Pentru aceasta, ca sa ne putem da seama ca ati mai cumparat de la noi, va rugam sa va faceti cont de client si sa comandati tot timpul de pe acelasi cont. Comenzile rapide (facute fara cont) nu ne permit sa vedem daca ati mai cumparat de la noi in trecut.

  Toate reducerile de mai sus se vor regasi pe factura.

  Reducerile de mai sus nu se insumeaza. Ele se aplica preturilor de pe site.

  Reducerile de mai sus nu se aplica si costului de curierat, care oricum este partial suportat de noi. Clientului i se factureaza doar 17 ron+TVA, indiferent cate produse sunt pe comanda.

  *** Nu intra sub incidenta acestei reduceri (nu se insumeaza ca numar de produse) covorasele pentru tunel median, sistemele de fixare si bandourile pentru colturile barelor.

  Preturile si ofertele afisate aici sunt singurele valabile si se considera corecte si de actualitate, relevante la momentul si pe durata existentei lor pe site. Aceste preturi si oferte corecteaza, inlocuiesc si/sau anuleaza orice alte informatii vechi si perimate publicate pe acest site, pe alte site-uri sau sub orice alta forma la o data anterioara.

     Follow us on Facebook