Bandouri laterale SsangYong Rexton II (F24)

Disponibil in stoc

F-24

Produs nou

Rider Auto

Bandouri de protectie portiere Ssangyong Rexton 2 (Y400), 11.2017-prezent (F-24)

Mai multe detalii

128,00 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere

Bandouri laterale pentru usi SsangYong Rexton II (typ Y400), 11.2017-prezent, setul F-24 contine 4 bandouri

Bandourile sunt speciale pentru Rexton 2 Y400, 11.2017-prezent


Protejeaza usile impotriva unor mici zgarieturi si lovituri din parcare sau trafic, dar au si functie estetica, iar un set complet de bandouri costa mult mai putin decat repararea unei zgarieturi oricat de mici si superficiale.

Bandourile pentru Rexton II sunt produse din material de calitate superioara, un plastic (PU) moale, flexibil, deformabil, care absoarbe micile lovituri.

Montajul este foarte simplu: lipire cu banda dublu adeziva 3M deja instalata pe bandouri. Nu necesita gaurirea caroseriei si nicio modificare. Nu contin elemente metalice care ar putea provoca coroziunea caroseriei sau deteriorarea vopselei.


Avand tehnologie moderna, finisare de inalta calitate si o lunga experienta, fabrica Rider Auto Polonia este agreata OE de multe marci de masini din Europa, dar produce si pentru piata aftermarket (OEM).
Atentie: aceste bandouri nu sunt concepute sa le inlocuiasca pe cele originale, ci sa protejeze usile masinilor care vin din fabrica fara protectii laterale.
Ca si la bandourile de prima echipare, din considerente tehnice, de utilizare si de aspect, lungimea nu este absolut egala cu cea a portierei, ci usor mai mica.

4 alte produse pentru modelul tau de masina:

Follow us on Facebook