Categorii

Speciale

  Informatii

  Suntem RIMI Timișoara, existăm din 1990 și știm să facem afaceri într-un singur mod: CINSTIT ! 

  Cinstit față de clienți, față de furnizori si, chiar daca ne demonstreaza de 24 de ani ca nu o prea merită..., cinsitit față de statul român și legile sale!

   

  Vă rugăm, drept urmare, să fiți atenți la firmele care vând așa-zise tăvițe pentru portbagaj, folosind descrieri copiate de pe site-urile noastre si poze furate de la noi.

   

  Tavitele pentru portbagaj pe care le importam noi sunt produse de firma Aristar Polonia, iar noi suntem distribuitorii lor pentru Romania.

  Tavitele de pe site-ul nostru le veti gasi, la preturi similare sau mai mari (!) in toata Europa civilizata. Fabrica are distribuitori din Suedia si Norvegia pana in Spania si Italia, din Marea Britanie si Germania, pana in Romania (... Rimi Timisoara).

   

  Importam aceste tavite de aproape 12 ani, de pe vremea cand in Romania nici nu se stia la ce ajută, care este sensul lor, care sunt avantajele pe care le au si nici faptul ca in Vest ele se foloseau din anii '70-'80.

  De câțiva ani, automobilistii romani au inteles ca e mai ieftin si mai sigur sa cumpere o tavita pentru portbagaj pe care o folosesc ani de zile, decat sa cheltuie dublu pe curatarea profesionala a portbagajului, iar de multe ori murdaria si petele nici nu mai ies, ce sa mai vorbim despre uzura..., ce sa mai vorbim despre bataia de cap... 

   

  Sloganul nostru "Pastreaza Valoarea Masinii Tale!" este verificat de zeci de mii de clienti.

  Unii dintre ei ne trimit mail-uri sau mesaje prin care ne istorisesc incidente cu tot felul de ciudatenii varsate prin portbagaj sau ne felicita spunandu-ne ca au vandut masina, iar cumparatorul (pana i se "destainuia secretul"...) era extaziat de curatenia portbagajului si era convins ca in acel portbagaj nu s-a carat niciodata nimic...

  Avem deja clienti care au schimbat 3-4 masini in 10 ani si, in fiecare caz, unul din primele lor drumuri (sau comenzi pe net...) este la Rimi sa-si cumpere tavita pentru portbagaj si covorase. Avem clienti care au cumparat tavite de portbagaj cadou pentru masinile prietenilor si ale rudelor - spun ei ca mai bine le ofera un cadou care sigur le foloseste si le ramane, decat sa cumpere niste nimicuri care se umplu de praf pe vreun raft.

  Acesti zeci de mii de clienti ne cunosc pe noi si produsele pe care suntem specializati, au incredere in noi si sunt prietenii nostri in dragostea comuna pentru masini!

   

  Nu va spunem nimic nou daca va atragem atentia ca in Romania persista un fenomen generalizat, balcanic prin excelenta: la orice produs de calitate (din orice domeniu) apar zeci de produse copiate, ieftine sau nu, care profita de imaginea unor produse de calitate pentru a insela consumatorii.

  Iata ca acum, unii comercianti au inteles ca este rost de pacalit clientul roman si cu aceste accesorii si au inceput sa aduca tot felul de produse ieftine, de proasta calitate, produse prin te-miri-ce dughene, in tari asiatice, sau re-etichetate cu nume importante ca sa minta clientii.

   

  Va rugam, prin urmare, sa aveti grija la existenta pe piata a unor firme care vand tavite pentru portbagaj de calitate indoielnica (în unele cazuri) sau chiar niste porcării sinistre (in alte cazuri).

  Atentie! Unele firme folosesc pentru reclama poze foarte vagi, de unde nu prea se poate intelege mare lucru - vedeti pentru comparatie pozele de pe site-urile noaste unde se vede clar finisarea si calitatea. Distributorii nostri autorizati au dreptul de utilizare a tuturor pozelor noastre si asa ii puteti recunoaste.

  Atentie! Unele firme folosesc poze furate de pe site-urile noastre, fac colaje din mai multe poze, ascund siglele Rimi pe care le punem pe poze si pretind ca vand aceleasi produse, dar ei de fapt vand niste făcături penibile.

  Atenție! Unele firme folosesc texte copiate cuvant cu cuvant de pe site-urile noastre: descriere, avantaje, identificarea modelelor de masini etc. Este evident ca ei vand altceva mizand pe informatiile clare, detaliate si fara echivoc pe care le oferim noi clientilor. 

  Atentie! Alte firme, fără a folosi informatii false sau înșelătoare, vand niste produse ieftine, care din anumite imagini par a avea aceleasi caracteristici cu ale noastre, ba mai mult: par identice. Diferentele de calitate, însă, sunt usor de deosebit pentru cel care stie unde sa caute.

  1. la unele astfel de produse ieftine, marginile nu sunt din aceeasi "foaie" cu partea de jos, ci sunt lipite in colț - vedeti ca partea de jos are colț, nu rotunjire. Nu mai este cazul sa va spunem ca se pot dezlipi... Tavitele noastre sunt facute dintr-o singura bucata, dintr-o singură foaie de plastic, ambutisata pentru a avea margini inaltate - se vede rotunjirea unde se intalneste peretele cu podeaua.

  2. la unele produse de joasa calitate marginea inaltata a tavitei se termina cu o buză indreptata perpendicular pe capitonajul peretelui portbagajului - sta ca un cutit pe acesta. Va dati seama ca la vibratiile masinii, in scurta vreme tavita lasa o urma definitiva, o uzura permanenta pe peretele portbagajului. Tavitele noastre au un ”zig-zag” in partea de sus, iar ultima margine sta culcata pe perete, protejandu-l si mai bine de patrunderea oricarei murdarii, dar si de uzură.

  3. La unele produse ieftine, materialul antialunecare din mijloc este de calitate mult mai slaba, desi in poze pare la fel. Nu mai vorbim de cele care nu au deloc, dar in poza par a avea...

  4. La unele produse ieftine, acest material antialunecare este pur si simplu lipit cu un adeziv peste tavita si... gata. La tavitele noastre, in acel loc tavita are o ambutisare suplimentara (o mică adâncitură ) in care siliconul antialunecare este lipit printr-o tripla actiune presare+temperatură inaltă+adeziv special.

  5. la unele produse ieftine, siliconul din mijloc înlocuiește materialul de baza al tavitei - practic acolo este o gaura acoperita cu acea plasa de silicon. Atentie, in poze ele arata aproape la fel...

  Atentie! Am întâlnit chiar si comercianți care sub acoperirea unei inscriptii ”Poza generala” folosesc imagini ale tavitelor noastre Premium pentru a vinde... nici acum nu stim ce, dar sigur niste porcarii de vreme ce sunt la un sfert din pretul tavitelor Premium. Tavitele Premium sunt un produs exclusivist, destinat in principal retelelor mari de reprezentante din Vest. Noi abia dupa 5-6 ani de crestere a vanzarilor, abia cand am demonstrat ca piata romaneasca este gata sa recunoasca un produs deosebit, abia atunci am avut dreptul sa le importam in Romania. Am avut surpriza sa vedem o tavita pe care o avem si noi pe stoc in portbagajul unui Jaguar prezentat la o emisiune Fifth Gear...

  Credeti ca este posibil ca vreun ”piețar” al internetului sa le vanda la 100 ron? Hai sa fim realisti!

   

  Ca un corolar, va rugam inca o data sa aveti grija la firme care va induc in eroare folosind poze sau descrieri furate de la noi pentru a vinde porcarii, sa aveti grija la comercianti care sub niste imagini mincinoase sau intentionat vagi ascund mizerii sau ilegalitati, care sub preturi mici ascund produse pe care sigur nu le vreti in masina dumneavoastra!

  Gândiți-vă înainte de a cumpăra! 

  Ganditi-va ca noi, ca Importator specializat in tavite pentru portbagaj si covorase, incercam sa avem preturile cat mai mici. Cum sa ajunga cine-stie-ce comerciant generalist care vinde de la deodorante auto pana la blocuri motor sa vanda aceleasi produse la preturi mult mai mici?!

  Ganditi-va ca noi tot ce vindem importam direct de la fabrici si facem eforturi ca pretul nostru cu amanuntul sa fie la nivelul preturilor din Vest sau uneori chiar sub acestea. Credeti ca este posibil ca aceleasi produse care in Vest sunt 30-50 Euro sau 30-45 Lire sterline, sa fie in vanzare in Romania la vreun comerciant obscur la 50-100 ron ?

   

  Fiti realisti! Ganditi-va ca orice calitate isi are pretul ei!

  Gândiți-vă ca avand o tavita pentru portbagaj speciala pentru masina dumneavoastra, facuta de un producator specializat, certificat, recunoscut de zeci de ani si apreciat in toata Europa,

  - preveniți murdărirea și uzura portbagajului,

  - puteți folosi mașina ca să transportați fără grijă și obiecte sau materiale potențial murdare,

  - scapati de o gramada de probleme sau griji legate de ”interacțiunea” între ceea ce transportați si integritatea portbagajului

  - câștigați timp pe care altfel l-ați fi pierdut curățind portbagajul... dacă se mai poate curăța,

  - economisiți bani și păstrați valoarea mașinii în același timp! 

   

  Ganditi-va ca masina dumneavoastra merită sa aveți grijă de ea! 

   

  Multumim celor care au citit!

   

  Alte informații:

   

  - detalii, avantaje, caracteristici: http://www.rimimg.ro/avantaje.htm

   

  - informații despre material: http://rimi.ro/255-din-ce-sunt-facute-tavitele

   

  - informații despre diferențele dintre tavitele clasice si cele Premium: http://rimi.ro/253-tavite-tavi-portbagaj-model-premium-detalii


  Follow us on Facebook