Protectie prag portbagaj Chevrolet Aveo T250 Sedan

Disponibil in stoc

N-0006

Produs nou

Rider Auto

Protectie bara spate Chevrolet Aveo T250 berlina, 2006-2011 (N-0006)

Mai multe detalii

91,99 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere

Protectie prag incarcare portbagaj Aveo Chevrolet Aveo T250 sedan

Protectia pentru bara spate este speciala pentru Aveo sedan cu 4 usi (typ T250), fabricatie 2006-2011.

Protejeaza pragul de incarcare al portbagajului (partea de sus de pe bara spate) de julituri si zgarieturi provocate de manevrarea bagajelor. Este produsa din material plastic de calitate, rezistent, durabil, usor, flexibil si care isi pastreaza aspectul in timp.

Montarea este foarte simpla si rapida. Protectia pentru bara spate / pragul portbagajului se monteaza prin lipire cu banda dublu adeziva 3M deja lipita pe produs. Nu contine nici un fel de elemente metalice care ar putea rugini si nu necesita gaurirea barii. Cu siguranta nu face nici un rau barei spate, ci doar o protejeaza.

Pretul protectiei pentru bara spate este mult mai mic decat costul polish-ului sau revopsirii pragului de incarcare zgariat de bagaje. Daca vreodata veti vrea sa o dati jos nu raman nici un fel de urme si deteriorari pe bara spate.

Avand tehnologie moderna, finisare de inalta calitate si o lunga experienta, fabrica Rider Auto Polonia este agreata OE de multe marci de masini din Europa, dar produce si pentru piata aftermarket (OEM).

10 alte produse pentru modelul tau de masina:

Follow us on Facebook