Bandouri laterale Alfa Romeo 146 (F1)

Disponibil in stoc

F-1

Produs nou

Rider Auto

Bandouri de protectie portiere Alfa Romeo 146, 1995-2000 (F-1)

Mai multe detalii

117,00 Lei cu TVA

  • Descriere

Descriere


Bandouri laterale pentru usi Alfa Romeo 146, 1995-2000, setul F-1 contine 4 bandouri


Bandourile sunt speciale pentru Alfa Romeo 146, fabricatie 1995-2000.

Protejeaza usile impotriva unor mici zgarieturi si lovituri din parcare sau trafic, dar au si functie estetica, iar un set complet de bandouri costa mult mai putin decat repararea unei zgarieturi oricat de mici si superficiale.

Bandourile pentru Alfa Romeo 146 sunt produse din material de calitate superioara, un plastic (PU) moale, flexibil, deformabil, care absoarbe micile lovituri.

Montajul este foarte simplu: lipire cu banda dublu adeziva 3M deja instalata pe bandouri. Nu necesita gaurirea caroseriei si nicio modificare. Nu contin elemente metalice care ar putea provoca coroziunea caroseriei sau deteriorarea vopselei.

Avand tehnologie moderna, finisare de inalta calitate si o lunga experienta, fabrica Rider Auto Polonia este agreata OE de multe marci de masini din Europa, dar produce si pentru piata aftermarket (OEM).
Atentie: aceste bandouri nu sunt concepute sa le inlocuiasca pe cele originale, ci sa protejeze usile masinilor care vin din fabrica fara protectii laterale.
Ca si la bandourile de prima echipare, din considerente tehnice, de utilizare si de aspect, lungimea nu este absolut egala cu cea a portierei, ci usor mai mica. Vedeti poze

1 alt produs in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook